Полякът, който тази сутрин опита да избяга на МВР, докато вози

...
Полякът, който тази сутрин опита да избяга на МВР, докато вози
Коментари Харесай

Граничари задържаха поляка, бягал с 10 мигранти. Той карал дрогиран

Полякът, който тази заран опита да избяга на Министерство на вътрешните работи, до момента в който вози мигранти, е хванат от " Гранична полиция "  на 16-ия километър на Автомагистрала " Европа ".

 

Полевият му тест за опиати е дал позитивен резултат за приложимост на амфетамин.

 

Заедно с поляка, в колата е била и негова сънародничка. 10-те мигранти са били натъпкани на задната седалка и в багажника.

 

Ето и цялото известие на Гранична полиция:

Лек автомобил „ Шкода “ с полска регистрация, за който е получена информация, че не стопира за полицейска инспекция, е локализиран тази заран към 8.45 часа на автомагистрала „ Европа “. За да се избегне вероятно пътно-транспортно произшествие, чиновниците от Регионална дирекция „ Гранична полиция “-Драгоман основават организация, която принуждава водача да напусне автомагистралата при 16 километър и да слезе под мост, където се оказва в задънена улица. Колата стопира и лидерът, полски жител, се пробва да избяга, само че е арестуван. Граничните служители на реда са задържали и спътничката му, полска гражданка, както и 10 противозаконни мигранти, натъпкани на задната седалка и в багажника на автомобила. Направен е полеви тест за опиати на водача, който е реагирал на амфетамин.

 

Уведомена е районната прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на ГПУ-Калотина.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР